2014年1月12日星期日

http://www.multicam-systems.com/download/ nike air max shoes www.trisect.dkwp-includesnike.php nike

Styrke,nike free run, stående, hvor kan få respekt. Xiao Chen ikke gå hvor vinden kredse deltage i det sjove afdeling, men at stå i et hjørne, med lukkede øjne. Vent cirka en halv time, er der en lyd af fodtrin kom fra Det Hvide sè bygningen. I mængden af hemmeligt si sprog fra Det Hvide sè bygning, ud af en gruppe af instruktører, herunder vind system, der omfattede tre instruktører, der alle er omgivet af et ansigt alvorlig midaldrende, midaldrende mand, iført en Jing smukke nike air max shoes robe, kåbe på fuld blus mønsterlinier besidder en rød sè tryllestav, Xiong mund, en chokerende ni bronze stjerne, der var faktisk en Jiuxing lov.

Jeg så, at midaldrende nedladende, ligeglade ordsprog: tilstedeværelsen af i alt 368 mennesker er bare bestå en prøve for at indtaste kollegium freshmen. Du, da de træder nike air max 90 Star Academy, også kaldet Jing nøje udvalgt, cremen af ​​afgrøden, som regel på ydersiden, måske andre er blevet kaldt et geni, geni, selvfølelse, man skal være meget godt. Men desværre, jeg nødt til at fortælle dig, du brugte til at blive kaldt et geni, i Star Academy værd at nævne, ikke se på hele kollegiet, i din gruppe af mennesker, kan det blive kaldt en god par talent, geni, som der er så mange, og nu, det talent af jer nike danmark vil vælge den mest fremragende gruppe af mennesker med det samme antal ældre elever i en kamp, der er intet andet formål, som er at lade dig vide sandheden, kan du se forskellen mellem de ældre elever, og efter indtastning kollegium For at være mere ydmyg, lav -key, godt arbejde !

Nyfødt befolkning, er udbrud af snak og virkelig fremragende talent, valgt til at deltage i Tournament of freshmen allerede lært i tidlige mentorer, såsom Xiao Chen. Disse mennesker, roligt ned en masse. I alt halvtreds mennesker blev læst til navnet, Xiao Chen er det reciprokke af den sjette, der skal læses til den nyfødte. Blev læst til navnet på freshmen har stået ud, én efter én stod stolt på stedet, hovmodige kiggede rundt, blive valgt, hvilket indikerer nike danmark talent hører til blandt de bedste i denne gruppe af freshmen, før indtastning Star Academy Michael Kors purses er meget ros, der er kendt som et geni karakter.

相关的主题文章: